hotelFoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Pas po imenu Bijonse, Rolandov set bubnjeva, pisaća mašina iz 1940-tih i kofer pun šećernih štapića “Blackpool Rock” samo su neke od stvari koje su ljudi zaboravljali u hotelima tokom prošle godine.

Među ostalim predmetima koje su gosti zaboravili da ponesu sa sobom su polu-profesionalni DJI Fantom dron, gotovo dva metra velika anđeoska krila prekrivena perjem, kolekcija novčića čije je sakupljanje počelo pre devet decenija, kao i jedna “Pepeljugina” cipela modnog dizajnera Džimija Čua.

Osoblje “Travelodge” lanca hotela prijavilo je da je u 582 njihova objekta primećen znatan porast broja zaboravljenih stvari tokom prošle godine, prenosi Gardijan.

Kofer pun šećernih štapića pronađen je u hotelu Saut Promenad u Blekpulu, jedna haljina napravljena od razglednica je ostavljena u Bornmautu, a spremačice u hotelu Ril Sifront u severnom Velsu su na krevetu jedne sobe pronašle ogromnu igračku na naduvavanje u obliku jednoroga.

Pomeranac po imenu Bijonse je zaboravljen u Mančester centralu, a vlasnica minijatornog konja Red Rum bila je van sebe kada je, stigavši kući, shvatila da je zaboravila prikolicu za prevoz konja na parkingu hotela u Kokermautu.

Mlade, mladoženje i gosti na venčanjima zaboravljali su najrazličitije stvari, među kojima su jedan islamski venčani list i svadbena torta.

Jedna deveruša koja je odsedala u Iksčejndž hotelu u Liverpulu zaboravila je par papagaja poznatih pod imenom “lovebirds”, inače svoje kućne ljubimce, koje je trebalo da ponese na ceremoniju venčanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.