(VIDEO) Da li je ovo najčudniji fudbalski stadion: Pruga koja prolazi između terena i tribina 1Foto: Printscreen/Twitter/@mdumar1989

Postoji niz stvari koje bi potencijalno mogle da odvuku pažnju fudbalera tokom utakmica, ali voz koji juri pored terena tokom utakmice mora da je možda najneobičnija od svih.

Međutim, to je realnost za slovački amaterski tim TJ Tatran Čierny Balog, koji svoje utakmice igra pored železničke pruge po kojoj vozovi redovno prolaze, čak i tokom utakmica.

Video koji je na društvene mreže postavio navijač koji prisustvuje utakmici, u kojoj je učestvovao slovački tim, pokazuje koliko igrači moraju da budu fokusirani dok parni voz putuje duž terena tokom meča, a dok gledaoci koji sede na tribinama sa druge strane šina i sve to posmatraju.

Osim činjenice da voz prolazi tik pored zemlje, buka koju proizvodi motor u kombinaciji sa parom koja se emituje iz voza pokazuje se kao krajnje ometajuća za igrače, iako izgleda da navijači svakako uživaju u predstavi koja se odvija pred njima, budući da su mnogi podelili fotografije i video snimke ove neobične scene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.