Filmovi koje vaše dete može da gleda na odmoru 1Foto: Pixabay/afra32

Svakim danom sve više ima izbora i na pametnim uređajima i na TV-u, a tu su i razne platforme za streaming preko kojih mnogi prate trenutno popularne filmove za decu, napravili smo kratku listu najpopularnijeg dečijeg sadržaja u 2022, kako biste što kvalitetnije ispunili vreme vaše dece, a možda i vaših tinejdžera, posebno kad se u vreme najjačeg sunca dosađuju u apartmanu dok ste na odmoru.

Ako ne znate više kako da zabavite vaše mališane, a brinete oko sadržaja koji gledaju po ceo dan na svojim pametnim uređajima, spremili smo za vas listu od nekoliko trenutno aktuelnih filmova za decu koje sva deca pomno prate i obožavaju.

Ne morate više da budete u stresu oko toga šta će vaše dete samo odabrati da gleda preko Jutjuba ili nekih društvenih mreža, jednostavno mu pustite neki od ovih crtaća i oboje uživajte, možda će i vama prijati da na trenutak zastanete i vratite se u detinjstvo.

Možete izabrati i kratkometražne i dugometražne filmove za decu, a mi smo spremili listu i jednih i drugih pa vi možete izabrati šta vašem detetu najviše odgovara.

Spajdermen- novi Spajdermen crtani filmovi imaju sve rastuću popularnost među mlađom publikom, tako da slobodno svom detetu pustite neki od ovih crtaća, sigurno će uživati

Mandalorian- ako je vaš klinac već pogledao sagu ratova zvezda, onda mu obavezno pustite Mandaloriana i gledajte kako se vaše dete pretvara u pravog fana.

Avendžersi-svi vole superheroje, vreme je da vašeg klinca pustite da uroni u čarobni svet superheroja i njihovih moći. Možda će i on jednog dana da postane jedan-nikad se ne zna!

Hari Poter saga- Ovi filmovi nikada neće postati dosadni, iz generacije u generaciju ljubav prema njima konstantno raste, tako da smo sigurni da nema greške sa uvek popularnim Hari Poterom i njegovom svitom drugara čarobnjaka.

Patrolne šape- za najmlađe tu su neopisivo popularne patrolne šape, jedina mana ovog crtanog filma je što će možda vaš mališan želeti još jednog dlakog člana vaše porodice nakon što odgleda sve

Pepa prase- ne možemo da osporimo večnu popularnost malog rozog praseta Pepe i njenog brata Džordža, slobodno i vi možete da sednete sa svojim najmlađima i da slatko nasmejete životinjskim avanturama.

Padington-meda Padington u poslednje vreme postaje jedan od omiljenih dečijih junaka sa malih ekrana, tako da slobodno uživajte u ekranizaciji ovog lika što u kratkometražnim crtanim filmovima, što u onim dužim i igranim.

Zaleđeno kraljevstvo- popularnost ovog filma ne jenjava iz godine u godinu, a čak nam se čini da sve više raste. Pustite zaleđeno kraljevstvo i onda danima slušajte pesme iz ovog popularnog Diznijevog filma, spremite se i za razne akrobacije i dodatnu opremu koju ćete sigurno morati da uključite u svakodnevnu igru sa vašim detetom.

Kako da istrenirate vašeg zmaja-Ovaj akcioni crtani film će i vas i vaše dete ostaviti bez daha, i moći ćete samo da maštate o tome da i vi imate ovako egzotičnog kućnog ljubimca.
Ono što je još jedna dobra stvar je da ima dva dela, tako da zabava ne mora brzo da prestane.

Grozni JA-svi smo čuli za male žute Minjone, oni su upravo iz ovog filma, i ova saga ima tri dela, tako da dugo možete da uživate u smehu, a sigurni smo da će ga vaša deca obožavati i želeti da ga gledaju iznova i iznova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.