Sve je više glasina da će se britanska grupa Police ujediniti ove godine kako bi nastupila u Engleskoj i SAD. To bi za ovaj rok trio bilo prvo okupljanje od raspada 1986. godine. Prema nekim izvorima glasine iz britanske štampe su zapravo istinite, ali potvrda vesti neće stići sve dok se ne finalizuju svi detalji, što bi trebalo uskoro da se dogodi.
Ove godine će biti obeleženo 30 godina od objavljivanja singla „Roxanne“ koji je obezbedio grupi Police popularnost u SAD. Izdavač A&M Records najavljuje specijalno obeležavanje ovog singla, a pored DVD izdanja američki izdavač planira objavljivanje boks-seta, sličnog onom iz 1993. godine, pod nazivom „Message in a Box“.
Ponovno ujedinjene grupe Police je za muzičku industriju san koji traje dve decenije. Grupa je, doduše, samo jednom nastupila od svog razlaza i to 2003. godine kada su Police uvršćeni u Rokenrol Hol slavnih. I dok je Sting bio taj koji je izražavao nevoljnost prema ponovnom ujedinjenju, bubnjar Stjuart Kopland i gitarista Endi Samers su ti koji misle da je grupa mogla da funkcioniše, kao i da im je žao što se makar od fanova nisu oprostili jednom turnejom.