SRBIJA: I dalje sunčano i veoma toplo. Samo će u severnim krajevima temperatura biti u manjem padu u odnosu na predhodne dane. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni, u severnim krajevima pre podne severozapadni. Minimalne temperature biće u intervalu od 15 do 24, maksimalne od 36 stepeni na severu do 41 stepen na jugu i jugoistoku zemlje.
CRNA GORA: I dalje sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Minimalne temperature biće u intervalu od 14 stepeni na severu do 24 na jugu, a maksimalne od 34 do 42 stepena.
BEOGRAD: Pretežno sunčano, i dalje veoma toplo, ali malo svežije u odnosu na predhodne dane. Vetar slab do umeren, pre podne severozapadni, posle podne južni i jugoistočni. Minimalna temperatura oko 24, maksimalna oko 37 stepeni.
NOVI SAD: Pretežno sunčano, i dalje veoma toplo, ali malo svežije u odnosu na predhodne dane. Vetar slab do umeren, pre podne severozapadni, posle podne južni i jugoistočni. Minimalna temperatura oko 21, maksimalna oko 37 stepeni.
NIŠ: I dalje sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Minimalna temperatura oko 21, maksimalna oko 41 stepen.