SRBIJA: Promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren uglavnom zapadni i severozapadni. Nešto više oblačnosti i padavina se očekuje u zapadnim i jugozapadnim krajevima. Minimalna temperatura od 10 do 15, maksimalna dnevna od 20 do 25 stepeni.
CRNA GORA: Promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura od 5 do 11 na severu, a na jugu oko 16 stepeni. maksimalna dnevna od 12 do 18 na severu, a od 22 do 25 stepeni na jugu.
BEOGRAD: Promenljivo oblačno i svežije. Moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura oko 14, maksimalna dnevna oko 22 stepena.
NOVI SAD: Promenljivo oblačno i svežije. Moguća je kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura oko 13, maksimalna dnevna oko 22 stepena.
NIŠ: Promenljivo oblačno i svežije, povremeno je moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren zapadni i severozapadni. Minimalna temperatura oko 11, maksimalna dnevna oko 23 stepena.