SRBIJA: U većem delu zemlje pretežno sunčano i toplo. Samo je ujutru i pre podne u severnim krajevima uz prolazno naoblačenje moguća ređa pojava kratkotrajne kiše ili pljuska, a posle podne u planinskim predelima i lokalne grmljavine. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 18, a najviša dnevna od 25 na severu do 30 stepeni na jugoistoku.
CRNA GORA: Preovlađivaće sunčano i toplo uz lokalni razvoj oblačnosti u planinskim predelima. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 8 na severu do 18 na jugu, a najviša dnevna od 25 do 32 stepena.
BEOGRAD: Pretežno sunčano i malo svežije uz slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko 17, a najviša dnevna oko 27 stepeni.
NOVI SAD: Ujutru i pre podne uz prolazno naoblačenje moguća pojava kratkotrajne kiše ili pljuska, a posle podne pretežno sunčano i malo svežije. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko 18 , a najviša dnevna oko 26 stepeni.
NIŠ: Preovlađivaće sunčano i toplo. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko 12 ,a najviša dnevna oko 30 stepeni.