SRBIJA: Malo ili umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar južni u pojačanju. U Podunavlju i Pomoravlju i u planinskim predelima umeren povremeno i jak. Jutarnja temperatura od 3 do 11, a najviša dnevna od 16 do 20 stepeni. U toku noći u severnim i zapadnim krajevima naoblačenje sa kišom, a mogući su i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.
CRNA GORA: Pre podne promenljivo oblačno i uglavnom suvo. Posle podne i krajem dana naoblačenje sa kišom a na jugu i sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar južni u pojačanju, na primorju jugo. Minimalna temperatura od 3 do 10, a maksimalna dnevna od 12 do 18 stepeni.
BEOGRAD: Malo ili umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar umeren povremeno i jak južni. Jutarnja temperatura oko 11. a najviša dnevna oko 20 stepeni. U toku noći naoblačenje sa kišom.
NOVI SAD: Malo ili umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar umeren povremeno i jak južni. Jutarnja temperatura oko 8, a najviša dnevna oko 19 stepeni. U toku noći naoblačenje sa kišom.
NIŠ: Malo ili umereno oblačno, suvo i toplo. Vetar slab i umeren južni. Jutarnja temperatura oko 7, a najviša dnevna oko 20 stepeni.