SRBIJA: U severozapadnim, zapadnim i jugozapadnim krajevima pretežno oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U ostalim krajevima pre podne pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno, u većini mesta suvo, samo je ponegde moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u južnom Banatu povremeno jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 17, najviša od 20 na severozapadu do 27 stepeni na jugoistoku.
CRNA GORA: Pretežno sunčano i toplo. U toku noći naoblačenje, mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u toku noći umeren i jak severozapadni. Najniža temperatura od 9 do 18, najviša od 23 do 33 stepena.
BEOGRAD: Pre podne pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno i uglavnom suvo, samo je u pojedinim delovima grada moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 14, najviša 25 stepeni.
NOVI SAD: Pre podne pretežno sunčano, posle podne promenljivo oblačno, moguća kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 13, najviša 24 stepena.
NIŠ: Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura oko 14, najviša 27stepeni.