Na zvaničnom sajtu predsednika Republike Srbije (www.predsednik.rs) uklonjena je sekcija u okviru odeljka „Predsednik“ koja se zvala „Svi predsednici Srbije“, a na kojoj se skoro dve godine otkako je Tomislav Nikolić na čelu države nije ni nalazilo ništa.

Ova opcija bila je jedina nepopunjena na sajtu pre nego što je izbrisana, a u odeljku „Predsednik“ i dalje se nalaze biografija aktuelnog predsednika Nikolića, kao i izveštaj sa njegove inauguracije i opis nadležnosti.

List Danas je još marta prošle godine pisao o tome da je opcija „Svi predsednici Srbije“ jedina nepopunjena na internet prezentaciji predsednika Republike i tim povodom uputio pitanje nadležnima u Predsedništvu. Oni su tada to pravdali „tehničkim razlozima“, ali i time što se još ne zna da li će se tu navesti samo izabrani predsednici Srbije ili i oni koji su tehnički obavljali tu funkciju.

„U naredne dve do tri nedelje sajt treba da bude rekonstruisan iz tehničkih razloga, pa će tada biti postavljen i spisak svih predsednika Srbije sa njihovim biografijama“, istakli su pre više od godinu dana u kabinetu predsednika Tomislava Nikolića za Danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari