Site name

Rok za izbor koncesionara aerodroma pomeren za 5. januar

Rok za izbor koncesionara za beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ponovo je pomeren, i to za 5. januar sledeće godine, piše portal Tango Six.

1

Piše: Danas Online

Beograd 30. decembar 2017. 12:10

Rok za izbor koncesionara aerodroma pomeren za 5. januar

U petak je istekao poslednji najavljeni rok za izbor koncesionara za beogradski aerodrom "Nikola Tesla", ali je javnost ostala bez detalja kakva je odluka doneta nakon toga, prenosi N1, pomenuti portal.

Rokovi za izbor koncesionara su već nekoliko puta pomerani, a premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je da će do 25. odnosno 29. decembra biti doneta preliminarna odluka o najboljim ponudama za koncesiju i da očekuje da svih pet kvalifikovanih ponuđača preda obavezujuću ponudu.

Poziv zainteresovanim koncesionarima su Vlada i uprava Aerodroma objavile 10. februara. Koncesija za finansiranje, razvoj kroz izgradnju i rekonstrukciju, održavanje i upravljanje infrastrukturom aerodroma i obavljanje delatnosti operatera daje se na rok od 25 godina.

povezane vesti

komentari (1)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Ђока

30. decembar 2017.

Који нонсес: Дају добростојећу фирму под концесију, а фирму која користи тај аеродром и која је у губицима, финансијски помажу уместо да је отерају у стечај. Земљо Србијо отвори се!