Aferim afera 1

Jel’ vi stvarno mislite da ovo i ovako može još dugo da traje?

Ovom ludilu i raspolućenosti Srbije, po sili svih mogućih istorijskih a i drugih zakona, mora doći kraj! Dok se proces truljenja i raspadanja vlasti, ove i ovakve u Srbiji, polako ali sigurno, pred našim očima dešava, dotle se kao igrokazi pred zatečenom publikom, događaju i odvijaju afere, koje se nikako i ni na koji način ne mogu sakriti i zataškati.

Trgovina oružjem u koju je umešan sam državni vrh, sa sve ministrom policije i njegovim ocem ili višehektarske plantaže marihuane, kruna su ludila i korupcije koji su zahvatili sam vrh kleptokratske vlasti u Srbiji. Lažne diplome naših ministara kao da više nisu bitne, jer se sve žešće afere otkrivaju, bukvalno iz dana u dan.

Mafija u kravatama i sa akten tašnama zavladala je Srbijom, naočigled svih onih u ovoj zemlji koji ne prate „TV Pink“, „TV Hepi“ ili ne čitaju tabloide sa „Informerom“ kao perjanicom istih! Ko će više da se seti Dačićevog koferčeta, Vulinove bogate tetke iz Kanade ili silnih stanova u Bugarskoj koje naš ministar poseduje?

Što bi rekli Turci i takoreći brat Erdogan (Vučićev dakako) aferim za sve afere koje su do sada, tako lepo sočinili!

Cela ova naprednjačka vlast, bili mi toga svesni ili ne, visi o koncu i pitanje je dana kada će se konac otkinuti i kada će sve ono što je za taj konac zakačeno, silom Zemljine teže i prirodnih zakona, raspasti u paramparčad. Što afere budu veće, to će vlast biti agresivnija i što se Vučić bude duže u sopstvenom magnovenju otimao, u želji da zadrži žezlo apsolutnog vladara u Srbiji, to će promena biti više skopčana sa rizikom od nasilja, čije oblike i dimenzije niko ne može da predvidi. Istorija nas je tome naučila.

Treba biti samo strpljiv i pribran, do gandijevskih razmera i izdržati sva moguća spinovanja i kvazizataškavanja, te mirno sačekati da se, kao u onoj priči, „pacovi između sebe sami potamane“! Unutarpartijsko naprednjačko gloženje već je uveliko počelo, rat klanova je sve brutalniji i to upravo iz razloga što je „plena“ ostalo jako malo. Nebojšin klan ili Andrejev, sasvim je svejedno, naprednjačko, pacovsko gloženje i trvenje, već je počelo, a u tom glodarskom međusobnom razračunavanju, naslušaćemo se Vučićevih žalopojnih priča o dežurnim krivcima.

Već i ptice na grani znaju, da su za sve odgovorni oni “ žuti“ a najviše od svih Đilas, kome dobrano pomažu podjednako i ostali, secikese i tajkuni, zlikovci i neprijatelji naroda, Jeremić, Obradović, Lutovac, Zelenović… a u poslednje vreme su se naročito obezobrazili Marinika i onaj secikesa Aleksić što tako besramno blate tako divne porodice kao što su porodice Vučić i Stefanović. Aferim za afere, gospodo naprednjaci!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.