Crni petak 1voja radovanovic

U jednoj zemlji ni nalik na ovu našu, vlasnik jednog trgovinskog lanca je gostujući na televiziji pojasnio voditelju, a i gledaocima šta sve mogu da očekuju na dan niskih cena u objektima u njegovom vlasništvu.

Kao prvo, želim da naglasim da naš trgovinski lanac posluje već deset godina, i da je to lanac na koji su se naši građani već navikli i sve dok ima onih koji nam još uvek veruju nastavićemo i dalje sve da prodajemo.

A u našim objektima nema šta nema, za svakog po nešto, za većinu ništa.

Iz bogate ponude naših proizvoda koji su na sniženju, za početak bih izdvojio moral, koji sve više gubi cenu i trenutno je 50 odsto jeftiniji nego drugim danima, dok poštenje, koje je sve manje na ceni, deli sudbinu morala, i ono je na sniženju za 50 odsto.

Što se tiče istine i pravde, istina je da ih trenutno nemamo u našoj ponudi, ali tako je i u svetu, pa zato imamo neke druge proizvode koje mogu obradovati naše verne kupce.

Za članove sa našom karticom imamo neverovatnu ponudu!

Ko kupi dve diplome dobija mesto u nekom upravnom odboru javnog, preduzeća, dok za kupce iz inostranstva imamo specijalnu ponudu i akciju koja traje preko cele godine, ko kupi tri planine – reku dobija džabe.

Iz ponude bebi opreme imamo ojačane troslojne pelene idealne za političke preletače i one koji su na izborima imali manje glasova nego sakupljenih potpisa za učestvovanje.

Dok od galanterijskih proizvoda, za one sa nižim primanjima koji će morati da se sagnu da bi bolje videli niske cene, preporučujem proizvode iz kolekcije “Kožne gaće “kako bi spremni dočekali vreme koje dolazi, jer već sad treba misliti na budućnost.

Od zimske opreme prodajemo maglu, idealno za sve vremenske uslove, a tu je i specijalna lopata, koja za razliku od one koja zgrće pare – ova razbacuje. Nekom 20 nekom 30 evra, šta se kome zalomi.

Od odevnih predmeta koji naše kupce najviše interesuju, preporučio bih fantomke iz kolekcije “Sava mali“, koje imamo u svim bojama i veličinama (a imamo ih u dovoljnim količinama i nema potrebe da se stvaraju redovi za ovaj proizvod), kako za dnevne aktivnosti, tako i za večernji izlazak u grad. I za kraj jedna poruka za sve naše kupce.

Vi samo posetite naše objekte gde trenutno vlada opšta rasprodaja… a mi ćemo se potruditi da vam crni petak bude svaki dan.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.