Inventar srpskog prkosa

Ostavite komentar

  1. „srpski prkos celome svetu, civilizaciji, humanosti, univerzalnim vrednostima, demokratiji, dobrosusedskim odnosima, logici i budućnosti“. Напарбичене флоскуле.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Kosovo je nezavisno sa ili bez priznanja 10

Kosovo je nezavisno sa ili bez priznanja

Neverovatno je da aktuelna vlast već više od jedne decenije u našoj javnosti uspešno manipuliše tzv. "kosovskim pitanjem" stvarajući opšti utisak da statusno pitanje Kosova nije rešeno i da se i u Briselu dijalog svih ovih godina tobože vodio oko potrebe za "kompromisnim rešenjem" ma šta to značilo, jer od glavnog pregovarača Aleksandra Vučića nikada nismo dobili odgovor na pitanje šta to "kompromisno rešenje" zapravo podrazumeva. Ali uvek se naglašavalo kako "mi nikako i nikada nećemo dati Kosovo."

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.