Plati pa klati

Tragom polaganja kamena temeljca za MTU fabriku u Novoj Pazovi

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Eeee mnogo bi ti hteo da znaš. Mi smo država tajni ili možda tajna država.

  2. Koliko se secam nekih prica, Kina je isto tako davala neke povoljnosti za otvaranje fabrika na neko vreme, pa potom preuzimala te fabrike, nastavila da radi jer je dobila tehnologiju i znanje, i zahvalila se, nekima i ne, i otpustila strance, ako mi za 10 godina nismo uspeli da se osvarimo kroz ovaj vid tz. saradnje, onda su pare uzalud bacene, jer ce takva tz. investicija propasti a ljudi bez posla ostati, sto bi rekli skupo nas kosta igranka. Ziveli

  3. U ovom tekstu ima dobrih i kredibilnih pitanja na koje je nemoguce dobiti odgovor , danas u Srbiji . Pojavljuje se , recimo ne bas ucestalo sansa da se sve sto „mirise“ na veliku korupciju ispita i procesuira , a to je kada dodje do smene vlasti . Kada nam se ta istorijska retkost ipak desi uz veliku pompu i halabuku , na zalost sve vezano za kriminal se nekako razvodni , zamagli i na kraju kolektivno zaboravi . Verovatno je pitanje politicke angazovanosti kroz familiju i kumstva , ortakluke i pobratimstvo jedina moguca pobednicka opcija za mnoge familije koje su resile da svoju dugorocnu srecu traze bas ovde , u Srbiji . Za ostale je ostao beg iz Srbije .

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Nezavisno sudstvo i (ne)demokratska država 7

Nezavisno sudstvo i (ne)demokratska država

Posle dužih perioda potpunog muka kada skoro sve institucije otaljavaju ili čak opstruišu deo svojih nadležnosti, a sa vrha vlasti ih dobrano prekoračuju, povremeno se u Republici Srbiji prisetimo i svojih obaveza iz oblasti vladavine prava - pristupno Poglavlje 23.

Naslovna strana

23. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.