Pokvarenjački karakter vladajućih

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Gospodine Pantiću veoma cenim Vaš rad i Vas lično nisa bio ni za jednu vlast od devedesetih pa do sada samo me interesuje vaše mišljenje za koju vlast za koga glasati kako bi nam bilo bolje i ko bi nam dolaskom na vlast omogućio miran živiot dostojan čoveka u očekivanju Vašeg odgovora unapred zahvalan

  2. Cela poenta ovde je mnogo dublja nego samo pricati o o kleptokratiji. Ja ne znam da li u Srbiji ima da se vise sta ukrade. Da je Vucic alav na pare, pa ukrao ovo ili ono na jednoj dve ili tri transakcija to nije nista. Problem je sto novinari o tome ne pisu, ako pisu pa ga vode u studio ne pitaju ga, a ako ga pitaju onda se izvinjavaju zasto ga pitaju. u Srbiji sve vodi Sluzba Bezbednosti i ona je nametnula ponasanje, razgovore, Seseljeve 5 puta sedmicne nastupe na TV, snebivanje medija zbog genocida u Srebrenici…silnim ruskim oruzjima, silnim americkim padovima. Na kraju nama i ne vlada srpska sluzba, kamo srece, nego se vlada iz inostranstva kome je cilj da Srbija bude vreca za udaranje zapadnih zemalja,….obozavam Milojka Pantica ali ovo nije nikakva samovolja Vucica ovo je sve samovolja sluzbi bezbednosti, a po svemu sudecu ni on ih bas ne kontrolise. Zemlja gde jedan SInisa Kovacevic kaze ko potpise nezavisnost Kosova morace da bezi u bazu u Arizoni……to nije Vuciceva samovolja nego neciji drugi teror i pretnje. Srbija je pognula glavu sluzbama bezbednosti.

  3. Gosp.Pantiću čitam vaša objave i postove i slažem se sa vama u potpunosti i divim se vašoj hrabrosti i upornosti da sprečite pad Srbije u ambis ali vam moram reći da mi sve ovo liči na Don-Kihotovsku borbu,a pokušaću kroz jednu metaforu da objasnim zašto.Recimi imamo jednu korpu punu jabuka koje su počele da se kvare i mi izbacimo par komada i stavljamo druge a neznamo da će i one početi da se kvare i zato moramo sve jabuke izbaciti napolje a korpu oprati i dezinfikovati i tek onda staviti nove i sveže jabuke unutra.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Crnina u tunelu na "Milošu Velikom" 7

Crnina u tunelu na „Milošu Velikom“

Vozeći auto iz Beograda prema Arilju savršenim autoputem "Miloš Veliki" prolazim kroz nekoliko tunela osvetljenim i odozgo i sa strane, što doprinosi sigurnoj i prijatnoj vožnji. Pravo letnje vreme, sunce sija punim sjajem. Posle Čačka u Ovčarsko - kablarskoj klisuri, upadoh u potpuno neosvetljen tunel.

Naslovna strana

23. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.