Okolo jurcaju sa krstačama i grobarsko radikalskim lopatama da bi prikrili ono što su bili i ono što su postali-jedno ništa.

Raslojenu, obezboženu i korumpiranu državu su prisvojili kao Nojevu barku, a sad kad vide da je to brod koji tone brže bolje traže spas gde da se pretovare zajedno sa živinom, krmcima za klanje i žrtvovanje i bosanskim međedom.

Sendvičarska vlada i Sendvičarska crkva odavno su spalili Bukvar srpstva i pravoslavlja te njihove aktivnosti moramo dobro pratiti da bi mogli uredno da ih odstranimo zbog intelektualne, političke i svake druge higijene.

Britanski konopi koje su ignorisali polako su počeli da žuljaju, jer crkveno-politička mafija ne stoji na bilo kakvom bregu, nego na ledenom, koji se polako topi usled klimatskih, čitaj političkih promena.

Bilo kome ko zna šta je uređena političko kulturna nacija, jasno je da ovde nije u pitanju samo hajdučka družina u borbi za plemenski teritorij nego osmišljeni rukopis jedne ostarele političke kaste koja se boji državnosti i koja koristi strah nezrelih i zapuštenih podanika.

Ti ljudi koji nam svakodnevno rade o glavi neće samo stati. Glupim i otrcanim čestitkama koje nam upućuju oni pokušavaju da ismeju našu naivnost.

Zato i mi Vama čestitamo ordenje sa porukom da vidimo i znamo da pokušavate da nas napravite budalama.

To je prvi korak dok vas ne nateramo da nam vratite ukradenu prošlost.

Autor je bivši đakon

Povezani tekstovi