Sloboda medija i zaštita građana – gde je granica?

Ostavite komentar

  1. odlican tekst i vrlo informativan! svaka cast.
    Poenta je da razne novine vise uopste ne informisu objektivno vec se bave licnostima, pa neke dizu u zvezde a neke potpuno diskvalifikuju. Ko razume shavtice

  2. Umesto javnosti rada pravosuđa kako kaže ustav,zakon i konvencija u Srbiji se donose zakoni koji zastrašuju i prete novinarima.Zakone sprovode ti sudovi o čijem radu se novinari ne usuđuju da pišu.Iz Haga se suđenja prenose na TV a kod nas sudije izbacuju novinare iz sudnice.Da bi napravili priču novinari moraju da se koriste činjenicama a to sudije kriju ko zmija noge da bi mogli samovoljno,nestručno i osiono da sude,da niko ne sazna za bezakonje koje vlada u Srbiji.Baza za izbor sudija su deca sudija i tužilaca,i ustavni sud je odlučio da su deca sudija pametnija,lepša i ravnopravnija u razgovoru za zaposlenje u sudu od briljantnih pravnika.Nikad nisam čuo da su sudije bile samokritični,nekad samo izjave da je mali broj sudija lopova ali kako se ta „dobra“većina sudija ne može osloboditi tog malog broja loših.Svedok sam i prijavljivao sam alkoholisanje sudija i tužilaca.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.