Za "preletanje" biće krivi partijski lideri

Opozicija mora da bude maksimalno oprezna u sastavljanju izbornih lista za beogradske izbore

Ostavite komentar

  1. preletači su obični prevaranti, jer zbog lične koristi, obmanjuju svoje birače treba utvrditi način da se4 takvi prevaranti na zahtev svojih birača procesuiraju, kao i prevaranti u driugim sferama života.

  2. "Ovo nije tekst koji teorijski obrazlaže suštinu slobodnog ili vezanog mandata, niti ulazi u filozofske odrednice prava odbornika da glasa kako želi ili da se podvrgne partijskoj disciplini. "- kaže autor, a ja posle čitanja moram da citiram naravoučenije današnjeg Famoznog, pa da ga pitam- a koji Crven Ban onda jeste? Očito je vođa postavio kliše za većinu današnjih govorancija i pisanija- naime to on većinu svojih smernih i pomirljivih napada vrši po sistemu-JA NEĆU da kažem- a zatim od reči do reči kaže sve što nije hteo da kaže. Tako je i ovaj tekst u stvari sve ono što nije trebalo da bude.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.