DJB pritiska i pokušava da cenzuriše Danas 1

Kad god se pokaže da su delovi vaših saopštenja gola laž, vi posežete za pozivanjem na novinarske kodekse i naravno, na vaše tumačenje istih.

U vašem tumačenju, kodeks je drugo ime za vašu manje otvorenu nameru da uvedete cenzuru, šta smemo da objavljujemo, a šta ne.

Namerno sejete konfuziju, prvo kažete „mi smo najbrojnija opoziciona poslanička grupa “ pa kada se ispostavi da niste, onda se pozivate da ste najbrojniji, jer niste koaliciona lista. A kada vam se ukaže da parlamentarna veličina nije jedini kriterijum za prenošenje stavova, budući da ne prenosimo stavove radikala koji su kako smo vam napisali „formalno van vladajućeg bloka“, vi nam onda ponovo i bespotrebno spočitavate da oni nisu stvarno opozicija…

Meni kao urednici Političke rubrike zaista ne smeta da vam – kad god vi probate da nas pritiskate i cenzurišete – odgovorim, jedino što to možda smeta čitaocima Danasa.

Uprkos vašem kukanju, baš zbog poštovanja tog kodeksa o kome govorite, vaša saopštenja su najbrojnija, ali najbrojnija u odnosu na sve druge stranke koja objavljujemo na ovim stranama. I verujem da više ni najmanje nisu zanimljiva za čitanje.

Autorka je urednica Političke rubrike Danasa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.