LGBT zajednica u zagrljaju SNS 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Odgovori koje piše P. Azdejković u ime LGBT populacije, iako ga niko od njih nije delegirao za to, samo su bacanje prašine u oči običnim ljudima i pokušaj skretanja pažnje sa koalicije LGBT-SNS.

Za Azdejkovića i njemu slične vlast SNS ima njihovu podršku iako je nedemokratska i kriminalna, jer je njima bitno samo da im reše njihova lična pitanja bez obzira na opšte stanje u Srbiji.

Zato niko od njih nije smeo ni reč da kaže protiv Vučića kada je rekao da neće potpisati Zakon o istopolnim zajednicama jer je protivustavan. Očito da iza scene postoji dogovor između LGBT i SNS o koaliciji i obećanje da će svi LGBT zahtevi biti ispunjeni bez obzira na lažnu retoriku prema javnosti kojom se SNS čuva od pada rejtinga u sopstvenom biračkom telu koje se protivi ovom zakonu.

Ne vidim razlog da se g. Azdejković ne učlani u SNS ako već i nije član, jer su ovi zagrljaji između SNS i LGBT populacije sve čvršći i jači.

S druge strane, Vučić i njegova desna ruka Gordana Čomić vešto su skrenuli pažnju javnosti na predlog Zakona o istopolnim zajednicama i tako omogućili da se ispod radara javne debate do Narodne skupštine provuku dva veoma kontroverzna i mnogo opasnija i štetnija zakona, a to su predlog Zakona o rodnoj ravnopravnosti i predlog Zakona o izmenama i dopunama zakona o zabrani diskriminacije.

Oba predloga zakona po hitnom postupku usvojena su na Vladi i tako zaobišla svaku javnu raspravu.

Stara taktika SNS: dok se kriju iza praznih priča o patriotizmu i ekonomskom prosperitetu, u stvarnosti čine sve da obesmisle i uguše svako drugačije mišljenje, kritiku ili predlog dok urušavaju temelje na kojima je Srbija počivala i opstajala i u težim vremenima, a to su nesumljivo porodica i tradicionalne porodične vrednosti.

Kako je to moguće da se većini građana Srbije, koji brak i porodicu vide poštujući Ustav Srbije kao zajednicu između muškarca i žene, sada protivustavno i bez referenduma nameće nešto drugo?

I zašto nema reakcije Poverenika za zaštitu ravnopravnosti kada predstavnik LGBT populacije javno vređa SPC, predstavnike političkih partija, mene lično, nazivajući nas različitim pogrdnim imenima i stavljajući nas u negativne kontekste?

Gde su naša prava i da li naša prava koja imamo po Ustavu na slobodu mišljenja i govora sada postaju ugrožena do te mere da se postavlja pitanje kako ćemo se uopšte zaštititi od totalitarne ideologije homoseksualizma i rodne ravnopravnosti koja preti kažnjavanjem svakoga ko drugačije misli?

SNS ništa do sada nije uradila a da nije prekršila zakon i Ustav.

Tako se sada do besmisla krši Ustav Republike Srbije stavljajući na dnevni red sednice Narodne skupštine dva najkontroverznija, antiustavna, antihrišćanska i antiporodična zakona – Zakon o rodnoj ravnopravnosti i Zakon o zabrani diskriminacije.

I zato je Azdejkoviću puno srce jer će sada moći po zakonu da me vređa i kada pogledam na prostorije LGBT populacije, a kamoli kažem koju kritičku reč. Sve zahvaljujući svom partneru Aleksandru Vučiću!

Neka ostane zapisano kako je Aleksandar Vučić uveo u čvrst zagrljaj SNS i LGBT populaciju i uspeo da prevari, ponizi, izda i proda sopstveni narod i njegovu veru i tradiciju u bescenje i ozakoni sve što taj narod nije hteo i nije za to glasao.

Autorka je predsednica Dveri Beograda i članica Predsedništva Dveri

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari