Odgovor Jelene Milić na tekst: "Ko je ambasadorka Srbije u Hrvatskoj koja je svojim autfitom izazvala pažnju javnosti" 1Foto: Miroslav Dragojević/ Danas

Odgovor ambasadorke Srbije u Hrvatskoj Jelene Milić povodom teksta „Ko je ambasadorka Srbije u Hrvatskoj koja je svojim autfitom izazvala pažnju javnosti“:

Jelena Milić, ambasador Republike Srbije u Hrvatskoj, diplomirala je i odbranila master rad na Univerzitetu Union – Nikola Tesla, Fakultet za inženjerski menadžment u Beogradu, na studijskom programu inženjering i menadžment bezbednosno-informacionih sistema i stekla je zvanje master inženjer menadžmenta.

Informacija kojom se ambasador Republike Hrvatske u članku na portalu Danas.rs od 9. novembra 2022. godine pod nazivom: Ko je ambasadorka Srbije u Hrvatskoj koja je svojim autfitom izazvala pažnju javnosti, prikzauje kao tehničar za nuklearnu fiziku, iako tačna, predstavlja nepotpuno informisanje usmereno sa ciljem da se stvori pogrešan utisak o kompetencijama ambasadora.

Jelena Milić je tokom svoje profesionalne karijere između ostalog radila u brojnim međunarodnim organizacijama, a od 2007. do 2021. godine se bavila isključivo političkom analitikom u Centru za evroatlantske studije – CEAS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.