Foto: Medija centar Beograd

Navedeni naslov kao i tekst je pun potpuno neistinitih, nepotpunih i netačnih informacija, koje pričinjavaju veliku štetu dr Jovani Stojković.

Gnusna je laž da „negiram naučne činjenice“. Ja sam doktor medicine, specijalista psihijatrije, koji radi na uglednoj državnoj klinici, koja je baza Medicinskog fakulteta u Beogradu i naučno-istraživačka ustanova. Završila sam 22 godine škole, dupli sam nosilac Vukove diplome (osnovna i srednja škola) i titule Đaka generacije u osnovnoj školi. U gimnaziji sam bila kandidat za Đaka generacije. Studiranje i specijalizaciju sam završila sa odličnim uspehom.

Moje političko i građansko zalaganje za politiku dobrovoljne vakcinacije, podržano je od naučnika širom sveta, poput profesora medicine i lekara Edvarda Fogartija, Entonija Mousona, Džejkoba Pulijela, Jehude Šonfelda, Romana Gerarda, Kristofera Šoa, naučnika Džejmsa Lajons Vajlera, Dženet Kern, Kristofera Ekslija, Stefani Senef, Lucije Tomljenović, Mateje Černič, profesora prava Meri Holand, Augusta Sinagre, Branislava Ristivojevića, ali i političara – američkog advokata Roberta Kenedija mlađeg, predsedničkog kandidata u SAD-u dr Kajla Kenli Kopitkija i drugih.

Gnusna je laž i kleveta da ja ugrožavam zdravlje bilo čije dece, ja se borim za dostupnost svih informacija veznih za praksu vakcinacije roditeljima i njihovo pravo na informisanu odluku, kao i za svaku drugu medicinsku meru, upravo da bi vakcinacija bila sprovedena na najbezbedniji način za svako dete.

Povezani tekstovi