Šta žele organizatori „Evroprajda“

Odgovor funkcionera Dveri na izjave aktiviste Gorana Miletića Danasu

Ostavite komentar

  1. Jadne su političke stranke koje od svih problema i skandala u ovoj zemlji reaguju na gej paradu i samo zaluđuju građane!!! Možda su zato i pali daleko ispod cenzusa!

  2. Tačno je da LGBTQ+ teroriše većinu i nameće svoj sistem vrednosti. Seksualno opredeljenje je duboko intimna i privatna stvar i ne vidim zašto bi javno to iznosili i zato mislim da nije potrebna“ Prajd parada“.

  3. Dragi Danase,

    Postoje i drugi zakoni prema kojima bi objavljivanje ovog teksta moglo da se odbaci jer podstiče netrepeljivost, iznosi niz dezinformacija i predrasuda.

Ostavite komentar

Reakcije

Strah nelegitimne vlasti u Crnoj Gori 7

Strah nelegitimne vlasti u Crnoj Gori

Za pohvalu je namera Danasa da povremeno prenosi tekstove iz medija susednih država jer je to jedan od vidova boljeg uzajamnog poznavanja i razumevanja. Uostalom, savremeni društveni tokovi su sve više univerzalnog karaktera i gotovo podjednako zahvataju sve države, naročito susedne, pa je veoma važno znati kako se one sa njima nose.

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.