Foto:FoNet/Nenad Đorđević

Gojković je izrazila želji da ga provedu u miru, zdravlju, okruženi porodicom i prijateljima. „Neka ovaj veliki praznik sve ljude podseti na važnost negovanja međusobnog poštovanja i razumevanja, dobrote i solidarnosti, a u svaki dom unese radost i slogu“,izjavila je predesdnica Narodne skupštine.

Omerović : Čestitka za Bajram

Predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Meho Omerović čestitao je danas Ramazanski Bajram, svim građanima i građankama Srbije koji slave ovaj najveći muslimanski praznik.

Želim da radost i sreću ovog najvećeg praznika u zdravlju i miru provedete sa svojim najmilijima, a podelite ga, po običaju, sa komšijama i prijateljima, naveo je Omerović.

Neka vam ovi dani praznika budu prilika da se podsetimo, svi zajedno, koje su to vrednosti koje moramo negovati i stalno čuvati.

Sloga, mir, tolerancija i poštovanje drugih su vrednosti koje ne prolaze i koje doprinose boljitku za sve. Posebno je važno ovih dana u sredinama gde živite sa drugima da čuvate i negujete razlike jer su one bogastvo svih nas, poručio je Omerović.