Meridian u najvažnijoj borbi za bolnice - Milionske donacije stižu našim herojima 1Foto: Meridian

Medicinari su heroji čitave 2020. godine – zato je za Meridian humanost obaveza

Verovatno jedino relevantno merilo društvene odgovornosti kompanije jeste koliko je usmerena ka unapređenju životnih uslova zajednie u kojoj posluje.

Kompanija Meridian veoma je ozbiljno shvatila imperative društvene odgovornosti i pokazala da je svaka nedaća podnošljivija kada je tu empatija i razumevanje, pa tako i aktuelna pandemija.

Čitave ove turbulentne godine, društveno odgovorne akcije u organizaciji Meridiana veoma su važan i regularni deo kompanijskih aktivnosti.

Regionalni lider u industriji igara na sreću do sada je donirao ogroman broj paketa pomoći bolnicama, banjama, kovid ustanovama. Meridian je tokom ove pandemije posetio mnoge gradove noseći pomoć tamo gde je najpotrebnija – u samim žarištima ovog virusa.

Novi Pazar, Mladenovac, Zemun, Smederevo, Inđija, Kraljevo, Zaječar, Negotin, Niš, Valjevo – samo su neke od preko 30 gradova i opština koje su do sada posetili i pomogli zaposleni u ovoj kompaniji.

Deficitarna medicinska oprema u vidu zaštitnih maski, vizira i ostale opreme u borbi protiv pandemije dopremljene su od strane Meridiana u svim većim gradovima širom naše države.

Pored zdravstvenog sistema, Meridian je pomogao i organizacijama drugih vrsta, kao što su javne kuhinje ili Crveni krst organizujući razne akcije prikupljanja pomoći.

Donacije Meridiana postale su svojevrsna podrška zdravstvenom sistemu Srbije. Čineći nadljudske napore, lekari su heroji čitave ove 2020. godine i za Meridian je humanost obaveza.

Imajući u vidu da korona virus ne posustaje, humanosti Meridiana neće manjkati ni u periodu koji nam sledi.

Profesionalizam i solidarnost uvek i svuda – zato što veruje u moć solidarnosti i važnost odgovornosti prema zajednici, kompanija Meridian uvek će biti tu za svoje sugrađane.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “Meridian u najvažnijoj borbi za bolnice – Milionske donacije stižu našim herojima”

    • Toliko ima privatnika i kada bi svako dao makar pola ko vi, gde bi nam bio kraj i izdržali bi i pandemiju i sve

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.