NewsMax Adria: Svedok protiv Palme biće saslušan u Beogradu 1Foto: Pixabay/qimono

Svedok koji je izneo optužbe za prostituciju i pedofiliju na račun lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme nije saslušan u jagodinskoj policiji, već će to u narednim danima učiniti u Beogradu, objavila je NewsMax Adria.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić saopštila je da je prvi svedok koji Dragana Markovića Palmu sumnjiči za organizovanu prostituciju i pedofiliju, pozvan da svoj iskaz u ponedeljak 10. maja, „usred Markovićevog privatnog grada, u Jagodini“, prenosi N1.

Dragan Marković Palma izjavio je da je Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal u Beogradu podneo krivičnu prijavu protiv „zaštićenog svedoka“, koji je protiv njega izneo optužbe za podvođenje devojaka i maloletnica.

Predsednik Jedinstvene Srbije izjavio je i da će njegov advokat predati tužbu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu protiv opozicionih političarki Marinike Tepić i Sande Rašković Ivić zbog optužbi da je organizovao podvođenje maloletnica i žena u Jagodini na privatnim zabavama, na kojima su prisustvovali i pojedini političari i tajkuni.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

2 reagovanja na “NewsMax Adria: Svedok protiv Palme biće saslušan u Beogradu”

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.