Opština Negotin nagradiće učenike generacije negotinskih osnovnih i srednjih škola 1Zgrada opštine: Negotin Foto: S. M. Jovanović

Učenici generacije u negotinskim osnovnim i srednjim školama, kao i osnovci i srednjoškolci koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim smotrama i takmičenjima pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete biće novčano nagrađeni na osnovu Pravilnika o nagrađivanju učenika osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Negotin koji je usvojen na sednici Opštinskog veća.

Učenici generacije biće nagrađeni sa 30 hiljada dinara, oni koji su osvojili prvo mesto na republičkom takmičenju sa deset hiljada, za drugo mesto nagrada je osam hiljada dinara, a za treće pet hiljada dinara.

Ovim pravilnikom utvrđeno je da je nagrada za prvo mesto na republičkoj smotri dve hiljade dinara, a sa hiljadu dinara biće nagrađeni učenici koji su osvojili drugo i treće mesto na republičkoj smotri.

Nagrade se, kako navode nadležni, dodeljuju jednom godišnje, svake kalendarske školske godine, na osnovu predloženog izveštaja škola.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.