Bivši ministar Zoran Đorđević novi direktor Pošte Srbije 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Vlada Srbije danas je razrešila sa funkcije Miru Petrović, vršioca dužnosti direktora Pošte Srbije i na njeno mesto imenovala Zorana Đorđevića, bivšeg ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, rečeno je agenciji Beta u Vladi.

Mira Petrović je kadar Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i na čelu Pošte Srbije je bila skoro pet godina.

Zoran Đordjević je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS).

Đorđević je od 2013. bio je državni sekretar Ministarstva odbrane, a 2016. je postao i ministar odbrane. U Vladi Ane Brnabić, 2017. godine imenovan je za ministra za rad, što je bio sve do novembra 2020. godine.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

25 reagovanja na “Bivši ministar Zoran Đorđević novi direktor Pošte Srbije”

  • Izgleda da je Jorgovanki sa vrha NBS malo to sto sara po privatnim racunima u privatnim banakama, pa ce sada malo da se igra i sa budzetskim transferima koji se isplacuju preko DRZAVNE Poste, jer je postavila za direktora svog vozaca.
   Malo su se popravljali PARTIJSKI SNS MINUSI laznim kreditima na tudjim racunima u bankama, za koje vlasnici i ne znaju da su podigli, jer ih nisu ni trazili. U ostalom ko sisa vlasnike privatnih racuna u bankama, jer sa njih svako bez ovlascenja moze da podize novac, a ne samo oni. Vazno je bilo da su korisnici budzetskih primanja. E sad ce to da se radi i u Posti, ali sve mora da bude diskretno i u uzem krugu vrha SNS, to jest licne posluge TOMA, JORGOVANKA,ALEK.
   P.s Tako se ne vodi ni jedno seosko domacinstvo, a kamoli jedna drzava, pa makar ona bila i tako rastrojena kao sto je Srbija.

  • Šofer, ali, valjda, u Telekomu. Trebalo bi ga postaviti da tamo bude direktor, za poštu nema reference.

  • Gospodin je vrlo uspesno ucestvovao u prodaji aerodroma, sad je posta na redu.

  • Па ни ја пре извесног времена нисам имао завршен докторат, али ни факултет ни средњу школу него само четири разреда основне школе. Додуше, тада сам имао 12 година а после тога сам ипак завршио поменуте школе.
   Према подацима са Википедије, министар Ђорђевић је Мастер економских наука, област: Међународно банкарство и финансије, заједнички програм на енглеском језику Универзитета Пантеион, Атина (Грчка) и Факултета за друштвене и политичке науке и Факултета за међународну економију, Београд. Завршио је Школу националне одбране – Високе студије безбедности и одбране. Завршава докторске студије и у фази је пријаве докторске дисертације из области економских наука, са усмерењем на финансијску контролу, управљање, извештавање и ревизију, Универзитет Привредна академија, Нови Сад.

  • To sto je bio sofer, pa se edukovao I avanzovao je za svaku pohvalu.Nije on nagradjen sto je samo vozio Gospodju vec radio I nesto poverljivo sto se svuda kod dobrih gazda nagradjuje I regrutuje za nove I odgovornije pozicije.I jos nesto veoma vazno.Samo dobar poznavalac posla moze da. se bavi poslovima muljanja, a za to je ovaj sigurno strucan.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.