Mali na čelu Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije 1Foto: FoNet/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Ministar finansija Siniša Mali imenovan je za predsednika Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije i Zajedničke grupe za unapređenje pozicije Srbije na listi Svetske banke „Doing business“, saopštila je Vlada Srbije.

Kako se navodi, funkciju zamenika predsednika Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije obavljaće ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović.

Vlada Srbije je saopštila i da je za osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u odbojci, koje je nedavno održano u Japanu, dodelila je novčane nagrade u iznosu od po 30. 000 evra (u dinarskoj protivvrednosti) članicama ženske seniorske reprezentacije Srbije. Isti iznos u dinarskoj protivvrednost pripašće i njihovom treneru Zoranu Terziću.

Borislavi Perić Ranković i njenom treneru Zlatku Kesleru dodeljene su novčane nagrade u iznosu od po 30.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti) za osvajanje zlatne medalje u Celju na Svetskom prvenstvu u paraolimpijskoj sportskoj disciplini stoni tenis, koje je održano u oktobru ove godine u Sloveniji. Nacionalno sportsko priznanje dodeljeno je rukometašu Darku Staniću za osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u rukometu održanom 2012. godine u Beogradu.

U saopštenju se dodaje i da je Vlada usvojila zaključke o usvajanju pregovaračke pozicije Republike Srbije za Međuvladinu konferenciju o pristupanju R. Srbije Evropskoj uniji za pregovaračko poglavlje 14-Transportna politika i 21-Transevropske mreže.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

15 reagovanja na “Mali na čelu Koordinacionog tela za suzbijanje sive ekonomije”

      • Nemate pravo da ne objavljujete moje pristojne odgovore na tuđe odgovore na moje komentare!

        • Pošto niste objavili i moj prethodni komentar tumačim to da smatrate da imate pravo da ne objavljujete moje pristojne odgovore na tuđe odgovore na moje komentare i stoga ću na tu vašu samovolju da reagujem na priličan način , pogotovo jer ste naveli, „Piše: Danas Online“, dakle, portal lista „Danas“ je odgovoran a ne neka osoba lično.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.