Ministar upao u kukuruz

Ostavite komentar

  1. U Zrenjaninu, gradu bez vode, stvarno postoji bazen sa mineralnom vodom, pa žedi građani, pre kupanja idu da se napiju skupe izvorske vode. Da se ne lažemo, to je voda iz Novosadskog vodovoda koja je prava mineralna za nas žedne.

  2. Ovaj što poljoprivrednim ministarstvom rukovodi treba da obiđe Vojvodinu da pogleda stanje u ataru pa onda da iznese stanje u poljoprivredi i kaže istinu da će prinosi biti svega 10 15 posto a ne obrnuto trebao sam da snimim Kameron katastrofu u ataru od Subotice do vršca

  3. Mala opaska, ne mogu da odolim. Dobar drvoseča ume da bude veoma precizan, pa stablo visoko 30-40 metara obori tako da vrh padne na prethodno u zemlju pobijen kočić. Uz odstupanje od 1cm . Kamo lepe sreće da su nam vlasti ovako precizne u svojim resorima.

  4. Sve je to istina 101% samo je pitanje kad je bilo drugacije ili bolje pitanje kada ce biti drugacije?!
    Mi smo jednostavno takav narod, ovaj gore u komentaru „kako su glasali ti JADNI seljaci“ pa iskreno dobri su nam ministri kakve ima marve u narodu, nisu ti seljaci jadni, nas je malo vas je puno vi birate koliko vidim.
    Nije da ga nesto volim, naprotiv, ali kod ovog ministra nam barem osta zemlja, za zito cemo lako, će gajimo prasiće i jagnjiće. Ovo je vise kukanje izvoznickog lobija a ne seljaka, 95% seljaka je zito naplatilo jos prosle godine a ne u maju ove godine, problem je gospodo sto su nam tajkunski silosi puni a cene padaju. Seljak koji prodaje proslogodisnje zito u maju iduce godine, eh taj nije u problemu. Zivi bili i svako dobro.

Ostavite komentar

Dijalog

Pohlepa i solidarnost 10

Pohlepa i solidarnost

"Suština je, dame i gospodo, da je pohlepa, u nedostatku boljih reči - dobra. Pohlepa je ispravna. Pohlepa funkcioniše. Ona pojašnjava, preseca i hvata suštinu evolucionog duha. Pohlepa u svim svojim formama - za životom, novcem, ljubavlju, znanjem - označava uzlazni talas čovečanstva."

Naslovna strana

8. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.