Od EPS-a ostali točkići

Ostavite komentar

  1. Bravo za slikovit prikaz naše nesreće i gluposti režima! Još samo kad bi ovaj tekst pročitali oni što čitaju Dezinformer i ostalo tabloidno smeće! Ponovite im ovaj tekst tokom sledeće zime! Možda će tad pročitati i shvatiti!

  2. Podrzavam bilo kakvo raskrinkavanje danasnje vlasti. Pokazite i nastavite da pokazujete sve nesposobnosti, mozda je glupo misliti da mogu da se poprave ali ih ovo mozda dovede do kraha, vec je odavno djavo odneo salu

  3. Naravno da je sve istina, ali je žalosno što to ne moze da bude objavljeno na tv sa nacionalnom frekvencijom. Kada se to dogodi, ova ekipa će nestati za 6 meseci.

  4. Imali smo mi jednog ovako strogog nastavnika, ovo mora da mu je unuk. Bolje dajte konstruktivan predlog na pr. da se Mića vrati i udruži sa Babićem da postave turbine na ovim auto i brzim putevima pa neka prave struju. Rešili bi oni to čas posla. Još ako im se pridruži i Danica propevaće Srbija.

  5. Vi ste jedan velikisarlatan kada je Eps i Kolubara u pitanju.?Jednostavno kada je struja u pitanju dobijena iz Kolubare nezasluzuje takav Vas komentar jer to pokazuje kakav ste poznavalac prilika kada je struja u pitanju.Sto se obnovljivih izvora el.energije iz vetro parkova,solarnih panela , hidrocentrala niko nema nista protiv ulaganja u te oblasti samo oni nisu pouzdani izvori el.energije kao oni na ugalj,gas i nuklearni pogon.Rezime postajemo energetski zavisnici sto u vreme energetske krize stavlja nam omcu na vrat jer je ugrozena industrija,gradjanstvo kao i sama drzava koja morala da obezbedi ulaganja u odsumporavanje, precistace,filtere zbog postovanja zakonskih procedura.,Lobisti mi smo normalan narod koji je uvek spreman za promene ,a ne i ponizenje.SRECNO!!!

  6. Kaže se dugmići a ne točkići. Svi znate šta treba raditi kad niste na vlasti. Ko se dočepa vlasti počne ovu zemlju da pljačka. Kad bi se doneo zakon : ko ukrade od države i naroda, u zatvor, ostalo bi samo 1% političara na sceni. I to onih koji zaista žele da nešto urade za Srbiju i ovaj napaćeni narod.

  7. Poštovani gospodine sa tako divnim osmehom na pratećoj fotografiji, razumem Vašu želju da budete pametni i stručni, ali Vi pojma nemate kako je kompleksan i zahtevan posao rad u rudniku i termo-poszrojenjima. Samo laik može da ovako sroza rad zaposlenih u EPS-u. Nije EPS samo šalter gde se plaća električna energija. Uostalom, gospodo iz opozicije, kao vaš glasač od 1990. pa do sada, vaši napadi gde iznositi neke podatke kao apsolutni laici me sve više udaljavaju od podrške. O ovima na vlasti neću ni reč da kažem, to je tek cirkus.

  8. Зашто је пресдник Вучић подржао министарку Михајловић да уништи ЕПС тако што је спечила отварање. Експлоатације поља б у Колубари и зато сада дајмо огромне је парез заувоз струје шта још треба да ова н са

  9. Ide vreme da zdravstvo nece imati koga da lece anece ni plate primati uklinickomcentru stanje manjka doktora sve je otislo van za bolju lovu ostalo new rucan kadar

Ostavite komentar

Dijalog

Podrška dogovoru Kurti-Rašić-Trajković 10

Podrška dogovoru Kurti-Rašić-Trajković

Eto nam Vučićevog besa, rekao bih nekontrolisanog - Srbin i Srpkinja, ne iz njegovog opštemrzilačkog plemena, se drznuše da budu sa Albancima u Vladi Kosova, Nenad Rašić i Rada Trajković.

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.