Zašto je Bora Drljača pametniji od Vučića

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Gubim volju da više pišem o Vučiću, lik je neponovljiv – ne ponovio se nakada!!! Strašno koliko laže jer prosto je nemoguće da nije svestan svojih laži i obmana. Ako nije svestan onda je to još gore, onda je za besplatan smeštaj i nadzor.

 2. Pa stvarno, šta će Srbiji Danas kad ima Vučića koji je večit. On je i Danas i Sutra i Dogodine i ko zana još koliko.

 3. Suvise se paznje posvecuje laznim informacijama, ne sticem utisak da ima toliko povoda za frku na polju medija.

 4. Dražo, care. Seća li se neko Sejde iz Slobinog vremena? Srbija bi danas pesmu pevala, da je taj Sejdo bio predsednik umesto Slobe. Da, bio kandidat.

 5. Bora Drljača je pametniji od AV, zato što bolje peva…izaziva empatiju svojim zadržavanjem na Rači, dok Vučić "piči"…k““o Tito sa Romanije, ali obojica imaju veoma visoko mišljenje o sebi: "Nema boljeg od Bore, alal vera…" odnosno. "…ovakva opozicija me neće pobediti do 2040…". Bora ne menja svoje stavove, odnosno muzički žanr…dok je AV evoluirao da ne kažem mutirao (samo ponekad ovaj pravednik svoje neistomišljenike ili one koji ga kritikuju…"opauči" po većini medija) od radikala do liberala. Borini saradnici su slični Bori i dobro su uklapaju u zajedničkom nastupu i solo…dok AV-ovi više liče na papagaje, a u solo nastupu su veoma često predmet neke psihiloške studije ili predmet rada istražnih organa. Sve u svemu…glasaću za Boru!

 6. Medisjki prostor se koristi cak i za Boru Drljacu a posle pricaju kao postoji medijski mrak. vidi se jasno ironija.

 7. Izgleda da si Drazenko, sa zvakenjem presao sa zvake, pa zagrizao i na pepeljaru… Zaneo si se, kakav Drljaca…Pa ovde se ne ocekuje od tebe da nam serviras (inace im svaka cast) Lepu Lukic. jpos lepsu trafo-stanicu Brenu, naci-cici Ceciliju ili dole lap-top a iznad pupka Ajfonku ili, jos grdje, Kustu. Prati ostale kolumniste, malo si se oteo..

 8. E, da je rako da još nema Informera, Draža bi ga kandidovao za ministra informisanja i predsednika u isto vreme. Daj malo humora , to odlično radiš, a dobro je i za čitaoce Danasa.

 9. Svi članovi ANUS-a se moraju uredno popisati kako bi se sprećilo da sutra, kada jednom Vučić više ne bude vlast, ti isti članovi ANUS-a pređu u druge medije i tamo prenesu klice iz kojih će za neko vreme opet iznići neki novi ANUS.
  Poenta priče je da u Srbiji nema medijskog mraka iako to neki uporno tvrde. Postoji samo sklonost srpskih novinara da se učlane u ANUS, steknu platu i privilegije i na mru gledaju kako im deca emigriraju ili se drogiraju, svejedno. Oni koji tvrde da ima medijskog mraka i diktature su samo grupa novinara kojima je članarina u ANUS visoka a plate ANUS novinara niske za takve uslove rada. Potrebno je samo da naprednjaci porade malo na smanjenju članarine i povećanju plata u ANUS-u i ponovo ćemo živeti u vremenu sreće i blagostanja.

 10. Имам довољно памћења да се сетим како су некада коментари о "друштвено-политичким догађајима", изјавама јавних личности и темама од општег значаја могле да се објаве само под пуним именом, презименом и адресом свога аутора, у рубрикама дневних новина које су се обично звале "Међу нама" и слично томе, и то тако што би их аутори слали редакцијама ковертиране, са све плаћеним маркама.
  Е сад имамо на делу да армија празноглавих, лоботомираних апологета актуелне власти виси по порталима какав је Данасов, утурујући своје немуште и глупаве досетке и коментаре у славу великог вође и његове неспособне свите. За све то време портали свих прорежимских и прогандних гласила једва да имају по неког коментатора, јер зашто би? Овако, ови јадници дежурају дан-ноћ над Данасовим порталом не би ли унередили и опоганили сваку вест или чланак који нису по вољи власти.
  Зато предлажем Данасу да до престанка ове мучне друштвене климе и нестанка свих и свачијих ботова укине могућност остављања било каквих коментара, лајкова и дислајкова, шта год. Ко жели да нешто каже широј публици од свог комшилука, нека пређе у новинарство па нека коментарише шта му је воља.

 11. To sam ja više puta predlagao, doduše bez da su mi ti komentari ikad ugledali svetlost dana. Ja mislim da bih progledao kad bi se ukinuli komentari, a mogu da zamislim masovni botulistički sepuku . Jeste da ne bih neko vreme mogao da pročitam nešto pametno, ali svakako ne bih čitao ništa kancerogeno glupo.

 12. Da nije Vucica i slicnih, realno ne bi ste bili tako aktuelni i relevantni.
  A to sto niste clanica anusa, mozda treba da se ugledate na anusoidni Blic. Oni su em clanica anusa, em rade za domace i stane udbe, em vode svoju licnu politiku feminizacije Srbije.

  Hocu reci, i merace se, i zaradjuju i bezbedni su u dupetu.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Naslovna strana

24. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.