Demon

Ostavite komentar

  1. Jasno je da autor ima određenu netrpeljivost – odličan povod za kolumnu, no povod sam ne rešava sadržaj, te se ipak treba potruditi, stvoriti kakav zaplet… Kontam da postoji i zamor, ali ovakve slučajeve treba dobro obraditi, profesionalno.

  2. U pravu si sve al opet i ti si gostovao u Balkan Infu. Treba da te je sramota.

  3. Имам утисак да је Видојковић више књига написао него прочитао. Зато се не чудим тексту који нема ниједан елемент текста. До мене допире само „бла, бла, бла…“ Чита ли ово ико до краја?

  4. Poštovani Marko, mnogo je dugačka lista nažalost još uvek živih srpskih demona i zločinaca prema sopstvenom (?) narodu a ne bih rekao da je pomenuti iz teksta u prvom redu za neutralizaciju.

  5. Ne znam kako ove botove ne smara da kucaju ćirilicom…Svi se kunu u srBstvo, pismo, pravoslavlje, a svi redom idu kod vračara i šamana.

  6. Matori ja tebe kontam u potpunosti i slažem se sa tobom gotovo u svemu, ali se ujedno bojim da ti se to ogromno nezadovoljstvo ne pretvori u stalan mood. Čuvaj se Marko, trebaćes nam tek!

Ostavite komentar

Dijalog

Naslovna strana

27. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.