Odvratni su mi... 1Foto: Miroslav Dragojević

U nedelju je profesor Vučić održao još jedan čas nastave iz predmeta „Ja sam dileja“. Kao prava dileja, iskombinovao je LGBT+ paradu, Kosovo* i naftu**.

Pošto je nekoliko dana ranije, nesumnjivo uz podršku profesora, održana takozvana „porodična“ šetnja poznata i kao „Peder gradom neće šetati“, odnosno „Kada ne bi bilo murije, došli bismo na paradu, bez žena i dece, ali sa dildoima, pardon, bejzbolkama, da ubijemo pedera u sebi“.

Ovo poslednje sam naučio iz predavanja profesora Vučića. Profesor je u potpunosti raskrinkao psihološki profil osobe koja bi da tuče homoseksualce. Ta osoba bi „tukući pedere da bije pedera u sebi“, veli on. I u pravu je. Ko može da ima tako snažan poriv za fizičkim razračunavanjem sa homoseksualcima, ako ne onaj koji se plaši sopstvene erekcije koja se javlja kada krišom od žene gleda dva muškarca kako jedan drugom puše.

Ove jake emocije, ova uzavrela mužjačka krv, koja ključa tajno želeći da oralno ili manuelno obradi penis, odnosno da bude analno obrađena od penisa ili nečeg sličnog (ženin prst u dupe se ne važi), pretvara se u agresiju prema homoseksualcima, skraćeno – od „ubiću te“ do „ubij me od kurca“ vrlo je kratak put.

Odista, ko bi se drugi na tako agresivan način bavio paradom LGBT+ osoba osim onoga koji je u fazonu „Alo, jesmo rekli da nećemo sa time u javnost!“ ili „Ej, rekli smo da dvadeset jedno pušenje ne znači ništa!“ Tipičan primer je vladika Nikanor Bijesni, koji u ime institucije koja je sinonim za licemerne homoseksualce pretio oružjem učesnicima parade. Doduše, možda je mislio simbolično: oružje = penis, nemam ga = odveć sam star.

Dakle, nek su živi, zdravi i veseli pripadnici LGBT+ populacije! Neka šetaju i pevaju sa balonima duginih boja svaki dan, što se mene tiče. U odnosu na nadrkane obešene njuške, koje gledamo svakodnevno, to bi bilo osveženje. Profesor Vučić, međutim, ne misli tako. On je u svom predavanju iz predmeta „Ja sam dileja“ naglasio kako su mu odvratni i jedni i drugi. Okej, odvratni su mu oni koji bi da biju „pedere“, ali profesore, zašto su vam odvratni ovi drugi?

Taman smo pomislili da se profesor odao, te da su mu pripadnici LGBT+ populacije odvratni, zato što i on želi da „prebije pedera u sebi“, kad nas je zviznuo profesorov verbalni top spin bekend dijagonale – odvratni su mu jer samo misle o svojoj paradi, a ne o Kosovu*, gde profesor uporno pokušava da potpali ratni požar, a mi svi treba da budemo isprepodobljeni i zabrinuti, nikakve parade i šetnje se ne uklapaju u profesorov „Ja sam dileja koja izaziva ratove da bi lakše potpisivala međunarodna priznanja“ koncept.

I ne samo to, dodaje profesor! Oni bi da igraju i pevaju, umesto da razmišljaju šta ćemo sa naftom! Nema više od prvog novembra ruske nafte, pod sankcijama smo! Wait, what?

Stavovi autora u rubrici Dijalog ne odražavaju nužno uređivačku politiku Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari