Čučko i nikom ništa

Ostavite komentar

 1. Sve je isto samo njega nema (crveno-crna) koalicija. Pozdrav Rujeviću Živeo.

 2. Alan Ford od države u originalu. Broj jedan je glavni,a Čučko može Bob Rok da bude.

 3. Sve oko poplave je vodio Vučić,Čučko je aparatčik,sada je izabran za gradskog menadžera da bi Grčić imao uhlebljenje posle debakla u EPS-u,a trenutno je Grčić zamenik Čučku u opštini Obrenovac.

 4. Toliko je sve srozano i jadno u ovoj nasoj zemlji pa ni apatija u kojoj se vecina nalazi nije nista neobicno.Odlican tekst Rujevica.

 5. Sledeci za napredovanje je Dzivdzan, predsednik opstine Lazarevac. Samo sto on iza sebe nema ljudske zrtve, bar da je to poznato javnosti.

 6. U svakoj drugoj drzavi bi , u najboljem slucaju, nestao iz javnosti za sva vremena, a ovde avanzuje

 7. Zadatak : ako je na 26000 stanovnika bilo 27 žrtava u poplavi, izgleda zahvaljujući nečinjenju jednog čoveka , koliko ih može biti…

 8. Sve je počelo 1988.godine mitinzima podrške Slobodanu Miloševiću, tzv. jogurt revolucijom, Gazimestan….. i posle 34 godine iznenađeni smo pojavom jednog Čučkovića! Ovakav partokratski, klijentilistički i koruptivni sistem upropastio bi i Norvešku!

 9. Ljudi sala na stranu ali ovaj Cucko donosi nesrecu u vidu poplava ,nije ni dva dana proslo od imenovanja za g.menadzera eto poplava u Beogradu.
  Ovo ne sluti na dobro

 10. Ako je drug novinar Rujević upotrebio u inače odličnom tekstu tekstu izraz „netom saopšteno“, trebao je u tom stilu i da nastavi misao sa „netom priopćeno“, isto je i sa „da ih se obezljuđuje“. Preterana konzumacija HRT-a je evidentno ostavila traga u žurnalističkoj ekspresiji dotičnog.

Ostavite komentar

Dijalog

Naslovna strana

2. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.