Droga i drugi poroci

Ostavite komentar

  1. Zato i nisi u Srbiji, kao ni ja i mnogi drugi. Tek kad odes shvatis dodatno koliko smo tezak narod i koliko je ljudi hm… neinteligentno… shvativsi da je narod izabrao vlast u stvari i da uzalud mislimo da nam je ta mafijaska vlast nepravedna kazna, spakovali smo se pre pet godina i otisli… i preporodili. Srecno Nemanja i ne potresaj se. Valjano pises!

  2. Priznajem, film me je slomio. Ako je samo deo istinit, volela bih da nam predsednik objasni zasto bi Ratko Mladic trebao da bude srpski heroj. Ne mogu objasniti tugu, nemoc i stid koji sam osetila za vreme i nakon filma. Nisam filmski kriticar, samo zaljubljenica u sedmu umetnost, ali se usudjujem reci da je Jasmila Zbanic genijalka, a Jasna Djuricic maestralna u svojoj ulozi.

Ostavite komentar

Dijalog

Implozija školstva ukazuje na imploziju društva 10

Implozija školstva ukazuje na imploziju društva

Nasilje i problemi u srpskim školama postaju nepodnošljivi. Poslednji incident u kome učenici maltretiraju nastavnicu engleskog u Trsteniku i to snimaju mobilnim telefonima samo je jedan u nizu primera kolika je količina nefunkcionalnosti u srpskom osnovnom i srednjem školstvu.

Naslovna strana

26. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.