Minsko polje

* Kako ćemo plivati u sve složenijim međunarodnim odnosima s nazočnim ministrom koji je od stranih jezika naučio samo reči Miljacke?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Samardžić je, uz Basaru, jedan od retkih koji stvari naziva pravim imenom. Tačno je da nas Dačić čim zine posvađa s nekim od suseda. S takvim ministrom se zaista ne može nikud stići. Tačno je isto tako da se Srbija može "trajno zbrinuti" (i kako-tako rešiti kosovski problem) samo ulaskom u NATO. Mi nismo, kao nekad Jugoslavija, na dodiru dva bloka, nego duboko u polju jednog od ovih. Crnogorci i Makedonci su to shvatili. Kad ćemo i mi?

  2. Da li redakcija moze da promeni sliku gospodina Samardzica. Vidnzorski cvor na masni je passe. Veci mu je od glave. Dajte molim Vas neku sveziju fotografiju ili bar u foto sopu smanjite tu cvorcinu. Tako bode oci da ne mogu da se skoncentrisem na tekst. Hvala.

  3. Gospodin Samardžić kao i uvek, oštar i konkretan.. Kao i on , nisam veliki optimista.. Vučićeva vlast jednostavno nema kapacitet , ni moralni, ni intelektualni, ni politički da se nosi sa sve većim izazovima u spolnjoj politici ,,sa susedstvom koje je očigledno odabralo svoj put i "odmetnulo " se u NATO..Besomucno unistavanje pravne drzave, zloupotreba bezbednosnih službi , nezabeleženo verbalno nasilje i primitivizacija javnog i političkog života , dok se licemerno poziva na dijalog. Besmisleno kreiranje tenzija sa Makedonijom koja je odlučila da raskrsti sa Putinom. Sve to pokriva ogromnu pljačku i privatizaciju javnog interesa..Ogroman problem je što se ne vidi da je opozicija, onaj njen "demokrtaski " deo svestan opasnosti koja se pomalja na horizontu.. Da su svesni, od njih bi culi neke poruke na ovo bauljanje pred Čepurinom , Rogozinom, Petruševim i ostalim glasnicima kremaljske kriminalne oligarhije..Osim Jovanovića i Čanka niko se ne oglašava…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.