Njet

* "Oslonac" na Rusiju razara naše demokratske institucije, uvodi nas u zone sumnjivog finansijskog i političkog kapitala

Ostavite komentar

  1. odličan tekst. nažalost nažalost, on može da se pojavi samo u listu danas, pogodite zašto.

  2. Jedino sto nije sporno to je neopozivi hod ka sirotinji. To nam je sudbina kleta, cak i kada sami to ne bi hteli, Oni, i jedni i drugi, bi nas priveli nasoj pravoj meri: jadni, siroti, naivni, prosti, skloni lopovluku i mućkama, sebicni, opijeni egom i maliganima, odrodjeni i od Boga i od nauke, mudroseri svi redom… dusanova

  3. "Црвена је мржња у нашим грудима!" – К. Абрашевић

  4. Standardni prikaz plrjavštine, koja vrlo dobro zna šta priča. Naravno ,vrlo perfidno, bezobrazno, puno mržnje prema sopstvenom narodu. Tu tradiciju niste prekinuli još od ,,paravojnih formacija ““““ o kojima ste 90ih pisali za koje se ispostavilo da NIGDE na svetu ne postoje. Neće vas sns zatvoriti, možda niste njihovi, ali ste firma koja ga jako dobro prima, vlast obožava takvu maloumnu opoziciju.

Ostavite komentar

Dijalog

Pokret za opstanak je Vučićeva zamka 10

Pokret za opstanak je Vučićeva zamka

Kad je sve rasturio, obesmislio, pokrao i rasprodao, Aleksandar Vučić je došao na "genijalnu ideju", kako i ubuduće da ostane glavni u Srbiji a da sve ostalo izgleda drugačije a u suštini ostane isto.

Naslovna strana

27. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.