Svetski, a svoji

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Poštovani profesore,svakim svojim tekstom me sve više učvršćujete u uverenju da ste po načinu razmišljanja sve bliži mentalnom sklopu generala Jovana Damjanića. Vi kao istoričar sigurno znate ko je on bio. Inače rado čitam Vaše kolumne koje su vrlo interesantne ali bogami i poučne.

  2. Hvala Vam na mislima koje krepe i čuvaju mentalno zdravlje ovde, ugroženo kriminalno-prostačko-klerikalnom zapregom koja ubrzano prazni Srbiju

  3. Ovo je elitno pisanje! Na zalost 99% Srbije ne vidi da je ovo u stvari najpatriotskije pisanje, jer se zalaze za eliminisanje svih budalastina kojih se Srbija danas drzi.

  4. Odlična kolumna.
    Problem je što je krezubi ,polupismeni, priglupi, zombirani, anestezirani, smučićevi glasači ič ne razumeju…

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Dijalog

Hleba i mleka ima samo u šest ujutru 7

Hleba i mleka ima samo u šest ujutru

O svrgavanju Čaušeskua, sa posebnim osvrtom na učešće tamošnjih Srba u događajima, pisao je u više radova na rumunskom i srpskom Miodrag Milin istoričar u Institutu za banatske studije u Temišvaru.

Naslovna strana

26. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.