Dvojnik sa Brankovog mosta

Ostavite komentar

  1. Heh, komendija. Meni je jednom palo na pamet da pokušam da upišem dramaturgiju, zbog filmevi, a onda mi je mučenik koji je već studirao režiju savetovao – da ne….. – Nešto tipa – ne treba ti to za to…..- a i ne treba, za to ti treba producent esenšali. Meni na pamet nije padalo da idem na proteste i blokade iako ih krajnje nebitno ali podržavam. Cenim da taktika neće biti od presudnog značaja, dojam mi je da sam atomiziran, a opet da nisam sam, a ako neko – a zna se ko bi to jedino mogao biti – počme da cepa atome po izbornim mestima i potencijalnim postizbornim okupljanjima….. Možda je ovo prava prilika da se opet samoopredelim za Arhibojkot do aprila, da se klonim čitanja kojekakvnih Gardijana, da se izvinim ali i zahvalim kolumnisti za interesantne prikaze sa FAF, tek, fafati ga više ne može se…..

  2. Mladom Simjanovicu, moj duboki naklon, za doslednost i hrabrost.
    O njegovom poznavanju filma, govore njegove kolumne.
    Iz porodice časnih, školovanih ljudi, mladi Simjanovic dokaz da “ iver ne pada daleko od klade”.
    Hvala

  3. Neću ništa da kažem, ali i ovo su tekstovi za zadnju stranu printa. Čovek je predarovit, pretalentovan pisac, to se videlo iz prvog njegovog teksta. Uživanje je čitati, hvala!

Ostavite komentar

Dijalog

Magareće godine u Tehničkoj školi 10

Magareće godine u Tehničkoj školi

Javnost je potresao slučaj nasilja nad profesorkom u Tehničkoj školi u Trsteniku, a odmah zatim nad osnovcem koji je ostao bez slezine. Osim pretrpljene traume, dečaku ostaju doživotne posledice po zdravlje.

Naslovna strana

28. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.