Sin City

Ostavite komentar

 1. Iskreno, Panticu, ne citam vec godinama, otkako sam provalio da si dupeuvlaka.A i ovo tvoji iz „Danas“-a su nor4malno to videli pa su te sutnuli!
  Danas sam skrolovao tvoj tekst i tvoje kilometarske recenice i vidim da si bar jednom pomenuo Vucica.
  Nadam se u kontekstu koji on zasluzuje a ne u nekom opet dupeuvakackom?
  U tom slucaju pisacu tio jednu recku na plus strani.Samo imas toliko minusa da ces verovatno ostati ljiga decenije!

  1. Izgleda da se obracate pogresnom coveku . Jer ovo nije pisao Milojko Pantic nego Zoran Panovic !

 2. A Kalin Kreanga, sta on kaze o Beogradu?! Odlican je text, vrlo dobar je, dosta je dobar, ovako, obiman je, samo je malo..
  Nego, reci ti nama kako to tajno glasanje upravnog o(d)bora o izboru druga direktora na javnom servisu? Reci ti nama zasto, kome cemu, koga cime, poskupljuje pretplate? Reci ti nama zasto ti i jedino ti nisi zaiskao za novi mandat druga clana, upravnog o(d)bora rtsa dakako, samo ti i to bas ti? Sta to nije u redu sa tobom panovic Dr zorane i sa tvojom odanoscu?! Kad vec budes ‘putem kancelarije’ ispricajde nam sta se jos kod tebe te desava, mani ove prostacke filmove za infantilce, sta radis, sta sanjas, sta osecas, recimo prema @dubokom22krlu..!?
  E da, a ka ce tvoj drug Basara SvetlisAV ‘da dobije’ ulicu u Beogradu?! A, da, da.. dobro more, polako, idu Mara i svatovi, bice.. !!

  1. Brate Krkiću, g-din Panović je, ušavši u U.O., samo relaksirao taj odbor, onako kako je Bas predlagao za spomenik Titu u Užicu. Pečatpreznica…

    1. Takoe !!
     Ali, osim sto je u Dragom Danasu taj ‘nick’ pod zabranom, sve ovo drugo, jako, jako cvrsto stoji!
     Vas Dragi, Radovan Cetvrti Vam Najcvrsce Stoji !! Tamo gde valja i trebuje..
     Pozdravljam!

 3. Ono ‘Pokondirana Rumunka’ ti nije trebalo Panicu.
  Ostavi zlobu Vesicu & Co.
  A bas si bio u formi u poslednje vreme.

 4. Rumunska sa punim pravom može tako da se izražava jer su decenijama živeli u scenografiji postapokaliptičnih filmova. Ovo joj dođe kao neka osveta.

  1. Ta scenografija je nama servirana, A ‘Rumunka’ se nije svetila, samo je konstatovala.
   To je moje vidjenje.

 5. chitam viken“ danas“-a od kad postoji,ali ne znam zassto ne mogu vecc odavno pa evo i sada da prochitam kolumnu do kraja.

Ostavite komentar

Dijalog

aleksandar šapić foto Miroslav Dragojević

SNS poručio Šapiću – naš si, ali kao da nisi

Možda svesno, možda i nesvesno, deo opozicije koji je tražio razrešenje gradonačelnika Aleksandra Šapića učinio je Šapića, bar naizgled, nešto jačim nego što on zaista i jeste. Do nezainteresovanog dela javnosti došla je verovatno samo vest da opozicija nije uspela da ga smeni.

Naslovna strana

1. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.