U 42. godini umro Adan Kanto, zvezda serije Narcos 1FOTO: 20thCentFox / Everett / Profimedia

Adan Kanto, zvezda serija Narcos i The Cleaning Lady i filma X-Men: Days of Future Past, preminuo je u ponedjeljak nakon borbe s rakom, piše Variety.

Imao je 42 godine, a iza njega su ostali supruga i dvoje dece.

„Slomljeni smo od bola zbog smrti Adana Kanta. Bio je divan glumac i drag prijatelj, bili smo počastvovani što je bio deo porodice Warner Bros. Televisiona i Fox Entertainmenta od njegovog američkog debija u The Followingu pre više od decenije“, naveli su Warner Bros. Television i Fox Entertainment u zajedničkoj izjavi, prenosi Index. hr.

„Ovo je nezamisliv gubitak i tugujemo zajedno s njegovom suprugom Stefani, njihovom decom i najbližima. Neizmerno će nam nedostajati“, dodali su.

Odrastao je u Teksasu

Adan Kanto rođen je u Ciudad Acuñi u Meksiku. Odrastao je Teksasu i rano se posvetio muzičkoj karijeri.

Pisao je pesme za nekoliko meksičkih televizijskih emisija i filmova te je na kraju završio na pozornici u adaptaciji filma Pedra Almodóvara Sve o mojoj majci.

Njegova prva televizijska uloga bila je u seriji Estado de Gracia 2009. godine.

Kantov američki glumački debi bio je u kriminalističkoj triler seriji The Following, u kojoj je glavnu ulogu igrao Kevin Bejkon.

Kasnije je imao uloge u sitkomu Mixology, Netflixovoj kriminalističkoj drami Narcos te serijama Blood and Oil i Second Chance.

Njegova prva značajna filmska uloga bila je uloga superheroja Sunspot u Foxovom filmu X-Men: Days of Future Past 2014. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari