"Aleja noćnih mora" Giljerma del Tora u bioskopima 1foto Kerry Hayes promo

Majstori obmane ili ljudi koji idu ispred svog vremena – Kejt Blančet i Bredli Kuper u najnovijem filmu Meksikanca Giljerma del Tora „Aleja noćnih mora“ (Nightmare Alley), koji je od sutra u bioskopima širom zemlje.

Ambiciozni radnik u cirkusu ima sposobnost da sa samo par reči izmanipuliše bilo koga.

Zavodi psihoterapeutkinju za koju se ispostavlja da je mnogo opasnija od njega.

Cirkuski ansambl tajnovitog sveta Giljerma del Tora čine glumci: Bredli Kuper u ulozi Stentona Karlajla, Kejt Blančet kao Lilit, Runi Mara u ulozi povučene Moli, Viljem Defo kao cirkuski menadžer, kao i mnoga druga holivudska glumačka imena.

O saradnji sa priznatim rediteljem, Kejt Blančet je rekla:

„Već dugo sam želela da radim sa Giljermom, divim mu se i kao filmskom stvaraocu i kao ljudskom biću. Veoma je darovit. Ti svetovi koje on stvara su groteskni, mračni, košmarni, baš kao što sam naslov filma nagoveštava. On zaista pomaže, glumce bukvalno drži za ruku, a potom i publiku, vodeći ih kroz priču“, objašnjava Kejt Blančet.

Dodaje da joj je rad sa glavnim junakom filma „Aleja noćnih mora“, Bredlijem Kuperom bio fantastičan: „On se mnogo ulaže u to što radi, između ostalog je i producent na filmu, mislim da je njegova uloga teška za igranje. On je srdačan i harizmatičan u privatnom životu, dok je njegov lik tako zatvoren i bez moralnog kompasa.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari