Avanturistička triler drama "Zver" sa Idrisom Elbom od 25. avgusta u našim bioskopima 1Foto promo/Taramount

Novo ostvarenje reditelja Baltazara Kormakura, avanturistička triler drama „Zver“, sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi, stiže na repertoar naših bioskopa u četvrtak, 25. avgusta. U ovoj napetoj i nesvakidašnjoj priči, Kormakura govori o strašnoj bori jednog čoveka za svoju porodicu, za opstanak i goli život. Uz fantastične predele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svet, […]

Novo ostvarenje reditelja Baltazara Kormakura, avanturistička triler drama „Zver“, sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi, stiže na repertoar naših bioskopa u četvrtak, 25. avgusta.

U ovoj napetoj i nesvakidašnjoj priči, Kormakura govori o strašnoj bori jednog čoveka za svoju porodicu, za opstanak i goli život.

Uz fantastične predele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svet, film „Zver“ na najiskreniji način otkriva kolika može bti snaga nagona za preživljavanjem, i drama koja se odvija u čoveku dok pokušava da zaštiti svoju decu.

S druge strane, tu je i nagonska potreba divlje zveri da po svaku cenu bude neprikosnoveni vladar divljine.

U novom, uznemirujućem trileru, Idris Elba („Paklene ulice- Hobs i Šo“, „Odred otpisanih“…) igra oca, dr Nejta Danijelsa, koji je nedavno postao udovac, i sa ćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gde je prvi put sreo svoju ženu.

 

 

U rezervatu za divljač kojim upravlja Martin Betls (serije „Ruska lutka“, „Grdana“…), stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje, ono što počinje kao putovanje isceljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživeo napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje…

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari