Beogradska premijera predstave „Soundtrack za film koji nije snimljenˮ uz koncert Kralja Čačka 1Kralj Čačka i Nina Bajsić/Promo

Nakon dužeg vremena, Kralj Čačka vraća se u Dom omladine, i to u dvostrukoj ulozi –  ne samo kao kantautor, već i kao deo nesvakidašnje muzičke predstave.

Soundtrack za film koji nije snimljen, predstava sa pevanjem, u kome songove izvode Kralj Čačka i Nina Bajsić , svoju beogradsku premijeru imaće 18. novembra  u Domu Omladine (Velika sala), sa početkom u 20 časova.

Soundtrack za film koji nije snimljen, pozorišno-radijski dijalog u produkciji Radio Teatra sastoji se od poetskih, proznih i muzičkih zapisa koji su nastali u formi dijaloga između Beograda i Zagreba, odnosno između beogradskog pesnika, kantautora i slikara, Nenada Marića (Kralj Čačka) i zagrebačke pesnikinje, kantautorke i dramaturškinje, Nine Bajsić.

Dve kompozicije iz predstave su već objavljene kao singlovi –  Obrnut red stvari i Voz, vlak.

Pored Kralja Čačka i Nine Bajsić, na sceni je prisutna i naratorka, Pavlica Bajsić Brazzaduro, a zvuk i atmosferu predstave dopunjuju Dino Brazzoduro i Lana Deban.

Nakon predstave, Kralj Čačka će održati koncert, što je prilika za ljubitelje njegove muzike da ga čuju nakon dužeg vremena.

Rijetko kada sam u kazalištu toliko uživao u bliskosti, mjeri i skladu, kao na Soundtracku za film koji nije snimljen, izjavio je nakon predstave Darko Rundek.

Ulaznice su u prodaji na svim Tickets prodajnim mestima i online na  ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari