Cane Partibrejkers o utakmici Partizana i Reala: Španska posla, mogli su da budu vitezovi barem jednom 1Foto : Dusan Milenkovic/ATAImage

Frontmen Partibrejkersa Zoran Kostić Cane izjavio je u „Novom danu“, komentarišući scene sa jučerašnje utakmice u Madridu, da je „sve super bilo, sem ove fleke na kraju“.

„Moram da pazim na reči, pošto ovo ide u program, to su španska posla, opet su hteli nešto da nam pokvare, da nam ne daju da postojimo, da dišemo i budemo srećni Grobari. Mogli su da budu vitezovi barem jednom“, rekao je on i upozorio da u Areni ne sme biti incidenata jer je „Partizan iznad svega“.

Cane je rekao za N1 da je Partizan „razvalio Real i u prvoj utakmici i pokazao da je tim“.

„U odnosu koliko košta Real, koliko se voli Partizan. Super su igrali, Lesor je juče stvarno napravio veoma veliku partiju, ali toliko usklađen tim, toliko hoće Željka da slušaju, odlični su momci“, kaže on u „Novom danu“.

Ističe da će Partizan sigurno trpeti posledice.

„Mi uvek trpimo posledice, hteli, ne hteli, ako nama Egzuma i Pantera kazne, mi smo u velikom problemu, Real manje više, on ide tamo gde mu je mesto – nigde. Sve utakmice slede u Areni, publika koja će biti tamo, koja će nositi svoj tim, ono je nepravda juče, velika nepravda, ostalo je 1:30 do kraja, uraditi sve to, Panter je dobio tri udarca od Ljulja, baja što je legao na Egzuma, on je već teška kategorija. Mogli su da budu vitezovi barem jednom“, kaže Cane.

On je, ipak, naglasio da „ne sme nijedan čovek tamo u Areni u utorak i četvrtak da bude ispred kluba“.

„Partizan je iznad svega, nema to kao sad neki tamo frajer će da donosi zaključak svoj i da uzima pravdu u svoje ruke i da napravi veliku štetu Partizanu, Partizan je iznad svega, mi ne navijamo, mi volimo. Ne ulaziti u sve to, nema nikakvog gađanja igrača, nema ništa, moramo da budemo Grobari ponosni. Da ih ugostimo, da im razvalimo koš, da im stvarno pokažemo kako se igra basket, da vide tu fenomenalnu veličanstvenu atmosferu koja vlada u Areni, ništa drugo osim toga, nikakvi šabani što kao ulaze u teren, ne to, Partizan je iznad svega“, kaže on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari