Cena kompleta ulaznica za 43. Borine pozorišne dane 6.000 dinara 1Na zadovoljstvo publike u Vranju. Foto:V.Ristić/Danas

Organizacioni odbor 43. Festivala Borini pozorišni dani koji će od 21. do 28. oktobra biti održani u Pozorištu „Bora Stanković“ saopštio je da će cena kompleta ulaznica koštati 6.000 dinara, dok će pojedinačna karta koštati 1.000 dinara.

Prodaja ulaznica za 43. Borine pozorišne dane počeće u petak, 6. oktobra, od 13 časova, na blagajni pozorišta. Cena kompleta od 6.000 dinara uključuje šest predstava u takmičarskom programu i onu koja će biti odigrana u čast nagrađenih.  Postoji i mogućnost rezervacije putem elektronske pošte.

Rezervacije su moguće samo za komplete ulaznica, od četvrtka 28. septembra do četvrtka, 5. oktobra,  na  mejl adresi: [email protected]

U rezervaciji je potrebno navesti broj kompleta, ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu, nakon čega će poručiocu stići potvrda i vreme kada treba da preuzme rezervisani komplet ulaznica.

„Karte za premijeru predstave „Ništa nećemo zaboraviti“ matičnog pozorišta koja 21. oktobra otvara festival i koja se ne nalazi u konkurenciji za festivalske nagrade neće biti u slobodnoj prodaji“, potvrdio je za Danas upravnik vranjskog pozorišta Nenad Jović.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari