Foto: Emir Srkalović

Zbog velikog nevremena, zbog kojeg je otkazano treće veče Nišvilla 2017, festival će zvanično biti zatvoren u petak 18. avgusta nastupima desetak bendova na Welcome, Youth i Main binama.

Pre Darka Rundeka nastupiće na Main stage-u će nastupiti niški sastav Jazz Adicts. U nastavku će nastupiti sastav „Veri Nais“ sa specijalnim gostom Ivanom Kurtićem, a program će zatvoriti DJ dvojac Master Flow i Loptica.

U prvom delu programa, na glavnoj bini će prvi put biti održana i modna revija uspešne niške kreatorke Jelene Dimitrijević, a u ulozi manekenki naći će se volonterke Nišvila.

Na Welcome stage-u, koji će za ovu priliku biti na samom ulazu u Tvrđavu, odnosno na platou ispred Jazz muzeja, posetioce Tvrđave će zabavljati sastav Bennz Brickman, a dok će se na Youth bini predstaviti učesnici Nišville programa „Jazz for Kids“.

Ulaz je omogućen svima koji poseduju ulaznice za subotu 12. avgust, kao i publici Nišvilla sa narukvicama za četvorodnevni komplet, drugi polukomplet, a važiće dnevna narukvica za 12. avgust.

Svi zainteresovani će moći da kupe ulaznice u slobodnoj prodaji.