Dva koncerta i jedna predstava otvaraju letnju sezonu na Tašmajdanu 1Vlatko stefanovski i V3 Trio Foto: Promo

Direkcija Tašmajdana najavila je da će početi da otvara kapije za posetioce, poštujući sve epidemiološke mere. Koncert Vlatka Stefanovskog i V3 Tria biće održan 30. jula od 21 čas za ograničen broj ljudi.

Svima poznati makedonski muzičar, još kao mladić osnovao je sad već kultnu grupu „Leb i Sol“. Zajedno su snimili 13 albuma, a nakon razlaza grupe, Vlatko stvara uspešnu samostalnu karijeru. Vlatko Stefanovski kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora, prepoznatljiv je po svom posebnom stilu fuzije muzičkih stilova, kombinujući makedonske tradicionalne nepravilne ritmove i rok zvuk. U svom bogatom opusom može se pohvaliti mnogim uspešnim saradnjama s renomiranim svetskim i domaćim muzičarima.

„Zadovoljstvo mi je da nastupam na Tašmajadanu i to još sa podmlađenim sastavom, sa Triom V3 , mladom ritam sekcijom koju čine Ivan Kukić na bas gitari i moj sin Jan na bubnjevima. Bez obzira na godine njih dvojica zvuče neverovatno mlado i entuzijastično, i njihova enerija mi daje vetar u leđa. Drago mi je što sam sarađivao sa njima i na poslednjem albumu. Divno je svirati sa ljudima koji su stalno nasmejani. Nadam se da će i publika koja dođe na predivni Tašmajdan uživati i otići zadovoljna i ispunjena“ izjavio je Vlatko.

Dan kasnije, 31. jula od 21 čas publiku na Tašmajdanu očekuje koncert Massima Savića, takođe za ograničen broj ljudi.​

„Radujem se što ćemo se, konačno, družiti u prelepom zdanju Tašmajdana, pod vedrim nebom. Volim da nastupam u Beogradu, moj bend i ja smo već spremni i sa nestrpljenjem očekujemo da razmenimo energiju i emocije, uželeli smo jedni drugih zar ne?“ izjavio je Massimo.

Dva koncerta i jedna predstava otvaraju letnju sezonu na Tašmajdanu 2
Foto: Marko Grubišić

Šta je potrebno za skladan brak? Odgovore na večita pitanja o odnosu muškarca i žene, glumac Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način kroz autorsku predstavu „Kakva ti je žena, takav ti je život“ koja je na Tašmajdanu 1. avgusta od 21 čas.

„Sa nestrpljenjem očekujem da stanem na kultnu scenu Tašmajdana i pod vedrim nebom se družim sa publikom.Predstavu sam igrao i igram još uvek po celom regionu i raduje me informacija da se uvek traži karta više. „Kakva ti je žena, takav ti je život“ je predstava koja izaziva bolove u stomaku i veliku količinu suza od smeha. Jedva čekam da zabavim narod, siguran sam da su se svi uželeli zabave, obećavam da niko neće ostati ravnodušan!“ izjavio je Maca.

Dva koncerta i jedna predstava otvaraju letnju sezonu na Tašmajdanu 3
Foto: Promo

Ulaznice za sve ove događaje mogu se nabaviti u sistemu Tickets.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari